Thursday, January 11, 2007

En dag

Vibeke får slibrige tpis fra fremmede på msn. Øystein å Sverre gjør forsøk på å fyre opp, og åpner verandadøra for å slippe ut røyken om hverandre. Åsihld gjør noe på PC'n. Jeg har lest praksisbloggen, og konkludert med at Stig må få sms hver gang noen har lagt inn innlegg på praksisbloggen. For makan til kommenterer. Kjøttsuppa koker. Føttene mine er kalde. oppvaskmaskina durer og går. Rapport fra en helt vanlig dag i kosekroken.

8 comments:

Jakob said...

Pokker heller! Var mine to veker i på Snippen sammen med Øystein heilt bortkasta????? Eg viste jo korleis ein skal få bålfyr i peisen omtrent kvar dag. Korleis er det mogleg å ikkje lære å få fyr i ovnen? Det var jo strengt tatt oppdagelsen av ildens mysterier og finurligheiter som gjorde at det blei for varmt i hulene til fortidsmeneskene slik at dei måtte reise opp ryggen og byrja å lage skikkelege hus med grunmur, vindauger og parabolantenner. Korleis kan dei minst utvikla meneskene klare å få fyr på bålet, mens Øystein ikkje klarer det? Eg er skuffa over deg Øystein. Tenk om du hadde fulgt like mykje med når Mari Skoe Runde underviser som når prøver å læra deg noko, då hadde du ikkje blitt noko god journalist.

Åshild said...

har videreformidlet skuffelsen, må si jeg ofte tyr til det å kjefte på ovnene selv, funker alltid! jeg vil gjerne påpeke at det var tøff journaljakt jeg gjennomgikk, gav opp når jeg var ferdig med å søke, mengden overveldet meg...

Øystein Jorem said...

Kan vel bare informere om at det nå er full og grundig fyr i peisen. Og bare jeg har vært borti den. Hadde en meget taktisk opptenning.

Qvilio said...

Gjør jeg vel ikke :D

Jeg har ikke internett på hybelen, så det hadde egentlig bare vært jævlig irriterende om jeg fikk melding når noe skjedde på praksisbloggen.

Bare savner dere vøtt ;)

Andrea said...

Skjønner jo at du ikke har hatt oppslagssak enda når du bryker så mye arbeidstid på kommentering av blogger...haha. Hærlig!:)

Qvilio said...

De har jo ikke plass til sakene jeg leverer uansett!

Åshild said...

kan du ikke bare snike deg inn på desken om natta da stig, også omdirigere litt... slår nok an det ja!

Qvilio said...

Hehe, må kanskje gjøre det etterhvert :)